Revet Squash med Kødsovs. 1 pers.
- 150g hakket oksekød
- 1/2 dåse hakket tomater
- 1/2 hakket løg
- 2 fed hvidløg ( jeg ka godt li hvidløg )
- 1 spsk pesto
- valgfri krydderier
- 1 spsk olie til stegning
- OG
- 2 håndfuld revet squash.
( jeg har brugt revet squash, hakket rødløg, hakket radiser )Dette kommes ovenpå laksen, som herefter rulles sammen. Ovenpå
Broccoli og æg blandes sammen med salt og peber. Kom olie på panden og hel blandingen på. Steg i ca 4 min, herefter kommes fyldet på den ene halvdel, den anden halvdel af omeletten vippes over fyldet. Steg yderligere i i 6 min
– 100 g hakket oksekød formes som en hakkebøf og steges i 1 tsk smør. Når den ene side er færdig drysses 1 lille spsk cheddarost på.– 6 små tomater skæres i skiver– 1 lille løg skæres i skiver– 1 spsk pesto som smøres på bunden af bollen.
Damp broccoliaspargsene og kom dem herefter på en tallerken som bund, herefter løg, agurk, ørred, løg igen, æg, valnødder, karse, salt og peber.
Rouladebund: Ingredienser røres sammen og hældes på en bageplade med bagepapir. Bages 30 min på 200 grader varmluft. Fyld: Dette røres sammen og smøres på den afkølede bund.Herefter ligges der ovenpå Og den rulles sammen til en roulade.På min tallerken ses lidt mindre end en portion. Og 1 håndfuld cherrytomater/agurk
Snit hvidkål, løg og hvidløg. Hak chilien fint. Skær kyllingefilet i passende stykker. Hæld olie i en wok og svits kyllingefilet, løg, hvidløg og chili ved høj varme til kyllingen har fået farve. Skru ned på middelvarme og tilsæt kål. Når kålen har fået farve tilsæt så kokosmælk og æble. Giv retten et opkog så kokosmælken reduceres…