Torskerognssalat 2 pers.
- 1 avokado
- 1 dåse torskerogn
- Saft fra 1 citron
Dette blendes sammen og smages til med salt og peber.
Herefter blandes der i.
- ½ hakket løg
- 1 snackpeber skåret i skriver
- ½ agurk i tern
- Dette ligges på 4 salatblade fordel på 2
Snit hvidkål, løg og hvidløg. Hak chilien fint. Skær kyllingefilet i passende stykker. Hæld olie i en wok og svits kyllingefilet, løg, hvidløg og chili ved høj varme til kyllingen har fået farve. Skru ned på middelvarme og tilsæt kål. Når kålen har fået farve tilsæt så kokosmælk og æble. Giv retten et opkog så kokosmælken reduceres…
– 100g kyllingstrimler – 1/2 hakket løg – 1 håndfuld hakket spidskål – 1 grøn asparges skåret i mindre stykker – 2 cherrytomater skåret i både – 1/2 tsk smør ( til stegning )– 1 spsk flødeAlt steges på panden og smages tilKarry, salt, peber og flødeWoolaaa
Rouladebund: Ingredienser røres sammen og hældes på en bageplade med bagepapir. Bages 30 min på 200 grader varmluft. Fyld: Dette røres sammen og smøres på den afkølede bund.Herefter ligges der ovenpå Og den rulles sammen til en roulade.På min tallerken ses lidt mindre end en portion. Og 1 håndfuld cherrytomater/agurk
( jeg har brugt revet squash, hakket rødløg, hakket radiser )Dette kommes ovenpå laksen, som herefter rulles sammen. Ovenpå
Frokost. Uhmm Her ses til 1 pers.– 1/2 aktiv protein bolle ( fra kohberg)– 1/2 avokado skåret i skiver– 1 tsk smør– 2 skiver laks– 1/2 spsk purløg– 1 æg smilende ( 6 min)Jeg har delt den halve bolle så det bliver 2 ristet dem i ovnen, herefter smør på brødet, avokado, laks, æg, purløg og krydret…