Marcipanbrød

Marcipan brød smager fantastisk, her har du min opskrift.

Ingredienser

  • 300 gram marcipan
  • 200 gram mørk chokolade
  • 1 tsk cognac
  • 2 tsk lakridspulver
  • 1 spsk kokosmel
  • guldstøv

Sådan gør du

  • Del marcipanen i tre dele.
  • Ælt cognac ind i den ene del, lakrids i den anden og kokos i den tredje. Jeg bruger hænderne.
  • Rul dem ud til 1,5 cm. tykkelse og skær marcipanen i stave eller form dem som de marcipanbrød, man køber.
  • Temper chokoladen således: Over et vandbad smelter du to tredjedel chokolade. Når den er smeltet hælder du resten i og rører rundt, så den sidste tredjedel også smelter.
  • Lad chokoladen køle lidt ned, før du hælder den over marcipanbrødene.
  • Placer marcipanen på en rist og hæld den smeltede chokolade hen over. Du kan også stikke en gaffel i bunden af dem og dyppe dem i chokoladen.
  • Drys med guld- og kobberstøv eller anden pynt. Sæt dem i køleskabet et par timer.

Similar Posts