Marcipanbrød
Marcipan brød smager fantastisk, her har du min opskrift.
Ingredienser
- 300 gram marcipan
- 200 gram mørk chokolade
- 1 tsk cognac
- 2 tsk lakridspulver
- 1 spsk kokosmel
- guldstøv
Sådan gør du
- Del marcipanen i tre dele.
- Ælt cognac ind i den ene del, lakrids i den anden og kokos i den tredje. Jeg bruger hænderne.
- Rul dem ud til 1,5 cm. tykkelse og skær marcipanen i stave eller form dem som de marcipanbrød, man køber.
- Temper chokoladen således: Over et vandbad smelter du to tredjedel chokolade. Når den er smeltet hælder du resten i og rører rundt, så den sidste tredjedel også smelter.
- Lad chokoladen køle lidt ned, før du hælder den over marcipanbrødene.
- Placer marcipanen på en rist og hæld den smeltede chokolade hen over. Du kan også stikke en gaffel i bunden af dem og dyppe dem i chokoladen.
- Drys med guld- og kobberstøv eller anden pynt. Sæt dem i køleskabet et par timer.